Over ons

Over Goed licht en Geluid

GOED licht en geluid heeft passende audiovisuele oplossingen voor iedere festiviteit, evenement, presentatie of congres.

GOED licht en geluid levert kwalitatieve audiovisuele oplossingen voor beurzen, congressen en bedrijfsevenementen door heel Nederland.
Wij hebben als audiovisueel specialist veel ervaring in projectondersteuning bij evenementen en het ontwerpen en realiseren van vaste en mobiele installaties in accommodaties zoals theaters, congreszalen, scholen, bejaardenhuizen, crematoria en rentalbedrijven. en het toepassen van innovatieve technologieën hierbij.

Door onze jarenlange expertise met het begeleiden en het leveren van audiovisuele producten en projectmatige AV diensten zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende partner in Nederland.

GOED licht en geluid ondersteund ook als het gaat om totaaloplossingen op maat, zowel op grote- of op kleine schaal, van eenvoudig tot geavanceerd.
De eisen en wensen van de klant zijn hierin leidend en vormen onze uitdaging.
Onze taak is om u volledig te ondersteunen.
Wij streven naar een snelle en flexibele dienstverlening en geven prioriteit aan het geven van betrouwbare, hoogwaardige informatie en service met als doel het bieden van de beste oplossing.


GOED licht en geluid heeft naast haar eigen merk GLG ook een aantal mooie importmerken in haar pakket.
Deze bieden wij aan in onze webshop. Naast alle getoonde producten in de webshop  levert GOED licht en geluid ook alle producten die buiten de webshop vallen want GOED licht en geluid is ook een totaal leverancier.

U bent hier dus aan het GOED(e) adres!

logo GLG

Wat kunnen wij voor u doen

GOED licht en geluid bestaat uit gepassioneerde enthousiaste mensen met passie voor het vak.
GOED licht en geluid is al jaren onze passie en
die vertalen wij in het aanbieden van professionele audio, licht en video producten.

 

Gediplomeerd personeel

 

Goede service

 

Goede kwaliteit